Warning: getimagesize(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /home/hubert/domains/hubert.be/public_html/assets/inc/collectImages.php on line 25

Warning: getimagesize(): Failed to enable crypto in /home/hubert/domains/hubert.be/public_html/assets/inc/collectImages.php on line 25

Warning: getimagesize(https://autos-motos.net/pictures/BE407023480/225374/image-01-B.JPG): Failed to open stream: operation failed in /home/hubert/domains/hubert.be/public_html/assets/inc/collectImages.php on line 25
FIAT DOBLO (Ref: 731)

FIAT - DOBLO

Op zoek naar FIAT autoonderdelen, wisselstukken of tweedehands parts voor DOBLO AUTOBEDRIJF HUBERT NV heeft een ruim aanbod in voorraad van alle merken wagens.
Bel ons voor de beste prijs: +32(0)56/71.00.74

FIAT - DOBLO

Status
Dubbel gebruik, Afbraak, Enkel voor wisselstukken
Reg. Certificate(I+II)=OK, C.O.C=OK, Insp. Card=OK, Keys(1)
Merk
FIAT
Model
DOBLO
Type
1° Registratie
12/2011
Brandstof
Diesel (EURO5)
Vraagprijs
BEL ONS
Emissie
EURO5
138 co2
Cilinder
1598 cm³
Motorisatie
66 kW / 0 PK
Aandrijving
???
Kleur
Kilometers
125.000 km
Deuren
Uitrusting
Onderstel
*****30000914****
Fabricage

Stuur een e-mail naar AUTOBEDRIJF HUBERT NV

VERKOOPSVOORWAARDEN

Deze website en ons aanbod tweedehandsvoertuigen en schadewagens, al dan niet met technische schade, zijn bestemd voor BTW-plichtigen zoals autohandelaars, carrosseriebedrijven, sloopbedrijven, recyclagediensten, enz... Wie als particulier een occasieauto of beschadigde wagen koopt aanvaardt onze verkoopsvoorwaarden.

• Reservatie van voertuigen is enkel mogelijk mits het betalen van een aanbetaling via bankkaart.

• Wij aanvaarden geen cash betaling boven de €3.000.

• De voertuigen op deze website worden niet hersteld noch technisch gekeurd noch thuisgeleverd tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk overeengekomen op de bestelbon.

• Potentiële kopers van aangeboden voertuigen dienen zich voor de aankoop ter plaatse te vergewissen over de reële toestand van de voertuigen. Kopers die toch beslissen op afstand te kopen, en op basis van door deze website ter beschikking gestelde multimediabestanden, zoals afbeeldingen en/of filmfragmenten, kunnen zich achteraf niet beklagen dat de reële toestand van het voertuig afwijkt van deze op de multimediabestanden. In casu verborgen gebreken, schade of slijtage ontstaan door de impact van het ongeval of die reeds bestonden ervoor. Afwijkingen tussen de reële en de visuele toestand van het voertuig kunnen geen aanleiding geven tot enige vorm van compensatie, schadevergoeding noch de annulering van de verkoop.

• De informatie op deze website is van algemene aard en uitsluitend gericht aan handelaars. Particulieren aanvaarden dat ook zij op eigen risicio aan handelaarsvoorwaarden kopen. Dwz. dat zij een voertuig zullen verwerven dat noch hersteld, noch technisch gekeurd, noch geleverd zal worden noch enige vorm van garantie zal genieten gelet op de gebreken aan overeenkomst met het origineel af fabriek en de lagere kostprijs waarin het risico op verborgen gebreken ingecalculeerd is. Alle voertuigen worden aldus verkocht zonder enige vorm van waarborgen dit voor alle zichtbare en onzichtbare schade en slijtage van welke aard ook. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een bindend persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

  • Dubbel gebruik
  • Afbraak
  • Dit voertuig is enkel in aparte wisselstukken te koop
  • 12/2011
  • Diesel (EURO5)
  • 138 co2
  • 1598 cm³ 66 kW
  • ???
  • 125.000 km